GEOAskarruttaako sinua ihmisen immuunijärjestelmä, muttet tahtoisi kaivaa paksua opusta hyllystä ja päntätä sitä päähäsi?

Geo ilmestyy ympäri maapalloa ja Suomessa ensimmäisen kerran ilmestyi vuonna 1976. Lehden julkaisija on Sanoma Magazines ja se ilmestyy 10 kertaa vuoden aikana. Katriina Palo-Närhinen toimii lehden päätoimittajana. Lukijoita on noin 81000 ja levikki noin 20039.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa GEO-lehti, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin GEOn tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Esittely

Eipä huolta, nyt meille tiedonjanoisille ihmisille on tullut lehti, GEO. Lehdestä voit lukea kaikkea mahdollista, mutta eritoten se paneutuu ihmisiin ja ilmiöihin. Mikäli sinulta löytyy aimo annos ennakkoluulottomuutta, voit hypätä lehden mukaan. GEO selvittää asiat ennen kuin se kertoo niistä lehdessään. Kaikki asiat, joita voit lehdestä lukea on tutkittua tietoa ja perustuu vain ja ainoastaan tosiasioihin.

Lehdessä paneudutaan asioihin niin intensiivisesti, ettei siinä muulle aikaa jää. Lehti ei ole siis mikään juoruja pursuava hömppä, vaan se on täynnä meille tärkeitä asioita ja tapahtumia. Jokaisesta numerosta voit lukea jostain historiallisesti arvokkaasta rakennuksesta ja sen historiasta. GEO-lehden asiantuntijat eivät jätä tiiltäkään kääntämättä, vain siksi että sinulla olisi mahtava lukuelämys ja voit suorastaan tuntea kuin olisit matkalla mukana.

Vaikka lehti sisältääkin vain silkkaa asiaa, on jutut kirjoitettu ja kuvitettu niin, ettei aika todellakaan tule pitkäksi. Kun tahdot lehdeltäsi enemmän, valitse GEO.

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi