Miss MixMiss Mix on aito tyttöjenlehti täynnä kiinnostavia juttuja ja tyttöenergiaa.

Lehden kustantajana toimii Aller Media. Lehteä julkaistaan kerran kuukauden aikana. Levikkiä on noin 27731 ja lukijoita noin 114000.

Vuonna 2013 kustantaja päätti lopettaa lehden.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Miss Mix, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Miss Mixin tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Miss Mix -lehti päätettiin lopettaa vuonna 2013.

Esittelyä

Lehti on suunnattu tytöille ja nuorille naisille, joita kiinnostaa oma persoonallinen tyyli, meikkaaminen, musiikki ja elokuvat.

Lehti tarjoaa myös tukea miltä askarruttaviin kysymyksiin, jotka kuuluvat nuoruuteen, aiheina muun muassa terveys ja ihmissuhteet. Lehden mukana tulevat myös parhaat julisteet ja posterit oman huoneen stailaukseen.

Muotia ja meikkejä

Miss Mix tarjoaa hyvät ja muodikkaimmat pukeutumisvinkit aina farkkujen valinnasta bileasuihin. Ei mitään tätimuotia vaan kaikki ne herkullisimmat jutut nuorten muodista, ihanimmat asusteet ja toimivat meikki- ja hiusjutut. Shoppailuextroista saa parhaat vinkit mitä kannattaa hankkia ja mistä joutumatta maksamaan itseään kipeäksi.

Parhaat bändit ja leffat

Jokaisessa numerossa on juttuja artisteista, bändeistä ja näyttelijöistä. Extrana myös tähtilook-juttu, jossa esitellään tähtien parhaat tyylit joista voi poimia parhaat palat omaan lookiin. Miss Mixin mukana pääset kurkistamaan niin kotimaisten kuin maailmantähtienkin elämään, mitä kuuluu juuri uuden albumin julkaisseen Chisun elämään, mitä tapahtuu Twlight -elokuvien vampyyrinäyttelijöiden ihmissuhderintamalla ja mitä uudet elokuvat tuovat tullessaan.

IRL

Juttuja tosielämästä ja tyttöjä koskettavista aiheista, koulukiusaamisen voittamisesta, itsetunnon parantamisesta, seurustelusta ja ystävyydestä. Hauskat testit voi tehdä yksinään tai parhaan ystävän kanssa. Miss Mix on aina ajanhermolla, lehden teemat vaihtelevat nuorten elämän keskeisten asioiden, koulun, lomien, festareiden ja ilmestyvien suosikkielokuvien ja levyjen mukaan. Mukana myös herkullisia ruoka- ja leivontaohjeita joilla onnistut aina.

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi