ApuApu on yksi Suomen vanhimmista lehdistä ja se on pysynyt kansan suosikkina kautta vuosikymmenten.

Apua on julkaissut A-lehdet vuodesta 1933 lähtien. Lehti ilmestyy 52 kertaa vuodessa, joista kolme on tuplanumeroa. Levikkiä on 136467 ja lukijoita 360000. Marja Aarnipuro on lehden päätoimittaja.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Apu, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Avun tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä
Avun tilaukseen »

Esittelyä

Tämä viikkolehti tarjoaa aina luettavaa ja ajankulua kaikille, joita kiinnostaa mitä ympärillä tapahtuu.

Ajankohtaisjuttuja

Kun haluat tietää uutisten ja ajankohtaisten ilmiöiden taustoja, avaa Apu aiheita syvemmin. Jutuissa on aina aiheita, jotka ovat yhteiskunnassa esillä, niin kotimaassa kuin kansanvälisestikin. Mukana reportaaseja kaikkialta maailmasta ja aina tasokkaat valokuvat.

Säännölliset teemanumerot

Avun toistuvia teemoja ovat aina kiinnostavat terveys ja hyvä olo, matkailu sekä ruoka ja luonto. Jutuissa opastetaan terveeseen ja tasapainoiseen elämään ilman trendivillityksiä. Teemajutuista voit löytää kohteen nojatuolimatkailuun tai seuraavan loman matkakohteen. Lukija voi ihailla luonnon ihmeitä, pysyä selvillä terveyttä ja ravintoa koskevista tutkimuksista ja suosituksista sekä leipoa ja laittaa itse herkullisia ruokia. Resepteissä sekä hyvää arkiruokaa että juhlien herkkuja.

Viihdettä ja ajankulua

Avun jokaisessa numerossa on viisi sivua ristikoita, ratkottavaa ja aivopähkinöitä riittää. Lehdessä on myös joka viikon tv-ohjelma, horoskooppi ja viihdyttävät palstat, kuten Nitro, Lasten suusta sekä perinteiset sarjakuvat.

Apua tekniikan viidakkoon ja arkipäivään

Uutena sisältönä vuonna 2012 on otettu kaksi uutta palstaa. Opastin on tekniikkapalasta, jossa esitellään ja ohjeistetaan tavallisia ihmisiä ilman kapulakieltä käyttämään sujuvammin internetin palveluita kuten verkkopakkia ja facebookia sekä erilaisia laitteita digibokseista matkapuhelimiin ja tietokoneisiin.

Sivun muokkaukset

29.9.2016: Levikki pienentynyt 148491 -> 136467 sekä lukijat 421000 -> 360000

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 3,67 / 5)
Ladataan...

2 arvostelua, kokemusta tai kommenttia

  • 3.6.2015 klo 09:10

    ei voi tilata uutta tarjousta. Avun tilauksessa mainostetaan vain joitakin muita tarjouksia. Kolmen kuukauden tarjousta ei löydy.

  • 9.11.2021 klo 15:47

    Mitä saatanan vittua tää perkele tarkoittaa etsin tilaajalahjaa tunnin eikä mitään tapahdu on koodi mutta minne se aannetaan voi perkeleen perkele teidän touhujanne!!!

Kerro kokemuksista tai kommentoi