AvotakkaAvotakka on suomalaisten tuntema, tasokas sisustuslehti.

Avotakkaa kustantaa A-lehdet ja se on perustettu vuonna 1967. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Lukijoita on 318000 ja levikkiä 62096. Kari-Otso Nevaluoma toimii päätoimittajana.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Avotakka, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Avotakan tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Avotakan tilaukseen »

Esittely

Keskeisinä teemoina lehdessä ovat sisustuksen lisäksi koti kokonaisuutena, asuminen, ihmiset ja heidän kotinsa. Sisustusmaailman uudet ilmiöt, kertomukset muotoilusta, arkkitehtuurista ja antiikista houkuttelevat monipuolisuudellaan.

Lehden visuaalinen anti on omaa luokkaansa, upeat kuvat upeista kodeista ja toisinaan ylelliset, toisinaan näppärät sisustuskokonaisuudet antavat mielikuvituksen lentää. Mikä sopisi minun kotiini ja minun tyyliini?

Kodit

Avotakka päästää lukijansa tutkiskelemaan muiden ihmisten koteja ihanalla tavalla, joka välittää kotien omistajien persoonat, elämänkokemukset ja muistot. Runsaasti kuvitetut koti-jutut tarjoavat jokaiselle jotain, puheenvuoron saavat myös kotien asukkaat. Jutuista voi napata hyviä ideoita myös omaan asumiseen. Esittelyyn pääsee myös työhuoneita ja ateljeita, joista voi ammentaa inspiraatiota omaan viihtyisään työtilaan.

Huonekalut ja sisustaminen

Lehti toteuttaa jokaisessa numerossa sisustuskokonaisuuksia, tasokkaiden kuvien, tuotteiden myyntipaikkojen ja maukkaiden yhdistelmien antavat tilaa omille suunnitelmille ja hankinnoille kun on aika tehdä kodissa muutoksia. Sisustuksen trendit ja uutuudet pääsevät juttuihin mukaan. Avotakka on myös aina siellä, missä tapahtuu asumisen ja sisustuksen saroilla, lähde mukaan asuntomessuille sekä muotoilun ja sisustuksen suuriin tapahtumiin.

Muotoilua ja sisustussuunnittelijoita

Avotakassa keskustelua käyvät niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin muotoilijat ja sisustussuunnittelijat. Jälkimmäiset kertovat omasta tiestään ja sisustusfilosofiastaan. Muotoilijoiden esittelyissä opit lisää sekä klassikoista, että alan uusista lupauksista ja heidän tyyleistään. Lehti esittelee eri aikakausien tyylejä kiinnostavasti, opit tunnistamaan eri tyylien keskeiset piirteet.

Sivun muokkaukset

31.8.2016: Lukijoiden määrä pienentynyt 368000 -> 318000 ja levikki 71911 -> 62096

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi