CosmopolitanCosmopolitan on kansainvälisesti tunnettu nuorten naisten lehti.

Cosmopolitania kustantaa Sanoma Magazines ja sitä on julkaistu vuodesta 1999 lähtien. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Levikki on 48714 ja lukijat 144000. Miina Lange toimii päätoimittajana.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Cosmopolitan, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Cosmopolitanin tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Esittelyä

Lehden monipuolisuus ja iloinen värikkyys houkuttelevat muodista, ulkonäöstä ja shoppailusta kiinnostuneita naisia tutustumaan lähemmin.

Cosmopolitania lukevan naisen avainkysymyksiä on se, miten sekä näyttää hyvältä, että voida hyvin. Kansikuvien näyttelijättäret ja laulajat antavat lupauksen pienestä luksuksesta arjen keskellä, avaa lehti ja pakene hetkeksi Cosmopolitanin upeaan maailmaan.

Cosmopolitan-lehti on sinulle, joka haluat tietoa ihmissuhteista, miehistä, muodista, uusista suuntauksista ja maailman menosta yleensäkin. Tämä lehti on tehty Suomessa, suomalaisille naisille. Cosmopolitan pureutuu muotiin sellaisella sykkeellä, että heikkoja hirvittää. Kaikki flopit ja popit tulevat lehden sivuilta selville. Opinnoista ja työstäkin Cosmopolitan kertoo sinulle niin, ettei lehden lukeminen käy raskaaksi. Vaikka lehti on suunnattu pääasiassa naisille, löytyy sieltä pientä kivaa myöskin miehille, joten miehet hop, kurkatkaapa naistenne lehtiä!

Muodin villityksiä seurataan tarkoin meillä Suomessa sekä ulkomailla. Testatut ja hyväksi havaitut kauneuden hoitotuotteet, niistä Cosmopolitan kertoo ja tietää aina ensimmäisenä. Lehti on sisällöltään ja kuvitukseltaan alansa huippua. Miksi siis kuulua harmaisiin tuulipukukansalaisiin, kun voit olla IN joka hetki Cosmopolitanin neuvoilla ja nikseillä. Jokaisen kukkarolle sopivia tyylimuutoksia ja trendejä, sitä on Cosmopolitan.

Shoppailu

Cosmonaiset ovat laatutietoisia ja tajuavat sen, että myös itseensä kannattaa panostaa. Cosmopolitan vinkkaa mistä löydät juuri ne oikeat bikinit ja farkut, mitä kesäloman jälkeen kannattaa pukea töihin ettei rento kesätyyli jää päälle. Yhdessä meikki- ja hiusmuodin parhaiden vinkkien avulla pysyt helposti muodissa mukana.

Kauneus

Cosmopolitan tarjoaa maailman muodin kuumimmat hius- ja meikkitrendit. Esittelyssä parhaat tuotteet niin töihin kuin juhliinkin, aina sesongin mukaan. Lehden ote on raikas ja mukaansatempaava, puhumattakaan houkuttelevista kuvista, pakko kokeilla itsekin.

Hyvinvointi

Uudistunut Cosmopolitan on ryhtynyt todenteolla panostamaan myös lukijoidensa hyvinvointiin, elämä ei ole aina pelkkää ruusuilla tanssimista, välillä vastoinkäymiset on pakko kohdata ja ottaa uusi suunta pää pystyssä. Cosmopolitan neuvoo kuinka saat itsetunnon kohoamaan kariutuneen suhteen jälkeen, kuinka tavoitella parempaa työtä ja terveyttä. Hyvinvoiva nainen on kaunis nainen

Ihmissuhteet

Modernin naisen ujostelemattomat seksivinkit, hyvät neuvot unelmakumppanin löytämiseen ja ensivaikutelman tekemiseen sekä hauskanpitoon ja deittailuun. Hyviä vinkkejä myös cosmonaisista kiinnostuneille miehille. Tositarinoita naisten elämästä ja suhteista.

Sivun muokkaukset

13.9.2016: Levikki pienentynyt 56880 -> 48714 ja lukijamäärä 188000 -> 144000

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi