DemiPuolet suomalaista 12-19-vuotiasta tytöistä lukee Demiä, eikä syyttä.

Demiä kustantaa A-lehdet ja sitä on julkaistu vuodesta 1998 lähtien. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Levikkiä on 42382 ja lukijoita 133000. Päätoimittajana toimii Anni Lintula.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Demi, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Demin tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Demin tilaukseen »

Esittelyä

Demi on se ihana isosisko ja paras ystävä kasvamisen aikuistumisen myllerryksessä. Lisäksi sillä on hyvä sydän ja lämmin huumorintaju. Demi kertoo asiat kuten ne ovat, asiallisesti ja välittäen.

Keskeisiä sisältöjä lehdessä ovat koulu, aikuiseksi kasvaminen, seurustelu ja pojat sekä tietysti muoti, meikit ja musiikki, kaikki tyttöjen elämään keskeisinä kuuluvat asiat.

Koulu ja harrastukset

Koulutyö täyttää nuorten elämää, toisille se on vielä peruskoulu, osalle lukio ja osalle ammatillinen koulutus. Kaikki kuitenkin miettivät, mitä minusta isona tulee, kuinka pysyä motivoituneena opiskeluun ja miten koulumaailman ihmissuhteet oikein toimivat.

Demi kannustaa tyttöjä harrastamaan, niin luovasti kuin liikunnallisestikin. Lehti esittelee myös parhaat uudet levyt ja artistit, pääset kurkistamaan tähtienkin elämään. Ihanat vinkit parhaan kesäloman viettoon koulutyön aherruksen välissä löytyvät Demistä.

Muoti ja meikit

Kukapa nuori nainen ei olisi kiinnostunut siitä, miltä itse näyttää. Demi esittelee kuumimpia trendejä ja herkullisimmat meikki- ja hiusvinkit, opastaa erilaisten ihotyyppien hoitamiseen. Se kannustaa luomaan omaa persoonallista tyyliä, kuten kunnon isosiskon kuuluukin.

Ihmissuhteet, seurustelu ja pojat

Demiläiset voivat vapaasti avautua omista seurustelukokemuksistaan ja ihmetellä poikien omituista käytöstä. Seurustelu ei ole aina yksinkertaista ja Demi tarjoaa tukea ihmissuhdekiemuroiden opiskeluun ja poikien ymmärtämiseen. Välillä ystävyyskin on koetuksilla, samoin välit omaan perheeseen, aiheisiin päästään pureutumaan lehdessä lämmöllä ja hyvillä neuvoilla.

Sivun muokkaukset

27.8.2016: Lukijamäärä laskenut 151000 -> 133000 sekä levikki 45535 -> 42382

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi