DivaaniDivaani on sinulle, joka rakastat sisustamista ja kodin ehostamista yli kaiken.

Divaania julkaisee Aller Media ja se on perustettu vuonna 2008. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Levikkiä on 29827 ja lukijoita 79000. Jenny Brandt on lehden päätoimittaja.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Divaani, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Divaanin tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Divaani-lehti päätettiin lopettaa vuonna 2015.

Esittely

Lehti on monipuolinen kattaus erilaisia koteja, uusia ideoita ja uutuustuotteita sisustamiseen ja somistamiseen. Divaanilla on laaja lukijakunta, joka hehkuttaa Divaanin uudenlaista otetta ja näkemystä sisustamiseen.

Lehti ei ole pelkästään sisustamisen ja somistamisen erikoislehti, vaan se pureutuu myös ruokakulttuuriin, puutarhoihin ja esimerkiksi kesämökkeihin. Lukijakunnan laajennuttua, on myös lehti laajentanut kategoriaansa isolla kädellä. Divaani tuo uusia tuulia meille sisustuskärpäsen puremille suomalaisille muulta maailmalta. Näin pääsemme kiinni ensimmäisenä trendeihin ja värimaailmojen muutoksiin ennen muita.

Eipä ole suotta Divaanin lukijoiden koteja kehuttu hyvin ja huolella sisustetuiksi. Parhaimmat kodit esitellään myös huolella ja asiantuntevasti Divaanin sivuilla. Kuvista voi ottaa vinkkejä ja niksejä kuka vain.

Kevään ja kesän aikana puutarhojen uutuudet ottavat vallan lehden sivuilla, viherpeukalot kiittävät.

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi