EevaEeva on elämänmakuinen lehti aikuiselle naiselle.

Eevaa kustantaa A-lehdet ja sitä on julkaistu jo vuodesta 1934 lähtien. Riitta Nykänen toimii päätoimittajana. Levikki on 101988 sekä lukijoiden määrä 337000. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa eli joka kuukausi.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Eeva-lehti, niin saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Eeva-lehden tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Eevan tilaukseen »

Esittelyä

Eeva on varsinainen lehtiklassikko, joka ei aliarvioi lukijan elämänkokemusta.

Elävästä elämästä

Eevan syvällisissä jutuissa julkisuudenhenkilöt ja tavalliset ihmiset kertovat elämästään ja kokemuksistaan. Syvällisiä henkilöjuttuja on jokaisessa lehdessä useampia, jutuissa uusia tuttavuuksia ja vanhoja tuttuja vuosikymmenten varrelta.

Koti ja ruoka

Jokaisessa numerossa on kotia ja ruokaa käsitteleviä juttuja. Ihanat kodin juhlat, sesonkiherkut kotimaisissa ja takuulla toimivissa resepteissä herkullisine kuvineen houkuttelevat kokeilemaan ja toteuttamaan. Kodin aihepiirissä katsellaan uutta sisustusta, mietitään toimivia ratkaisuja arkeen, saadaan neuvoja ja ohjeita omaan talouteen.

Muoti ja kauneus

Muoti- ja kauneusjutut aikuisen naisen makuun ovat täynnä käytännöllistä ja laadukasta tyyliä. Kosmetiikka ja meikit ovat laadukkaita, jutuissa otetaan huomioon erilaiset ihotyypit ja eri ikäiset naiset ja heidän tarpeensa. Mukana myös terveysaiheisia juttuja aikuisia koskettavista aiheista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kulttuuria ja matkailua

Eevan sivuilla kiinnostavimmat henkilöt esittelevät heidän suosikki matkakohteitaan niin Euroopasta kuin kauempaakin. Julkkikset jakavat myös ruokareseptiensä salaisuuksia lukijoiden kanssa. Kulttuurijutuissa vieraillaan tapahtumissa, teatterissa ja luetaan uutuuskirjoja ja haastatellaan niiden tekijöitä. Lukija tietää minne kannattaa piipahtaa ystävien kanssa ja mikä kirja kannattaa seuraavaksi lukea.

Sivun muokkaukset

8.10.2016: Lukijamäärä muuttunut 328000 -> 337000 sekä levikki 102610 -> 101988

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi