ElleElle on kansainvälinen huippumuodin julkaisu, jolla on johtava asema myös Suomessa muodin edelläkävijänä ja esittelijänä.

Elleä julkaisee Suomessa Aller Media ja se ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Lukijoita on yhteensä 63000 ja levikkiä 25545. Lehden päätoimittaja on Taru Marjamaa.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Elle-lehti, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Ellen tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Esittelyä

Ellen tyylitajuun voi luottaa aina. Lehti on kaikkien muodista kiinnostuneiden suosikki, se ilmestyy joka kuukausi ja esittelee jokaisessa numerossaan parhaat palat ja muodin kuumimmat uutuudet.

Muotia maailmalta suomalaiseen makuun

Huippumuoti on näyttävää ja kiehtovaa, mutta ei aina niin käytännöllistä. Elle osaa nostaa pintaan käyttökelpoiset yksityiskohdat tyylistä tinkimättä, jotka sopivat suomalaiseen makuun. Samalla kun pääset ihailemaan upeita asuja ja luomuksia, saat myös omaan arkeesi ja elämäsi juhliin muodikkaat vinkit.

Ellen toimittajat ovat muodin asiantuntijoita, jotka osaavat huomioida lukijoiden kiinnostuksenkohteet, merkittävimmät muotinäytökset ja mallistot ja yhdistää ne juuri sopivaksi elämykseksi lukijoille.

Kauneus ja kokonaisvaltainen muoti

Muotihan ei ole vain vaatteita, Elle esittelee myös sesonkien hius- ja meikkimuotia. Herkulliset kuvat, tuote-uutuudet niin vartalolle, kasvoille, hiuksiin kuin meikkiinkin löytyvät Ellen sivuilta. Mukana aina myös käytännöllisiä meikki- ja kampausvinkkejä, joilla lukija saa viimeisteltyä oman ulkonäkönsä helposti.

Lukemista, ihmisiä ja herkkuja

Elle on ajan tasalla ruokatrendeistä ja sesonkiherkuista. Se käy vierailuilla myös muodinluojien ja tyyligurujen kodeissa, pääset kurkistamaan kuinka he asuvat ja elävät maailmalla. Lisäksi Ellen lukijoita palvelevat monipuoliset kotisivut, jonne tulee uutta luettavaa päivittäin.

Runsaasti kuvitetut muotigalleriat antavat inspiraatiota ja visuaalisia herkkupaloja arjen yläpuolelta, kuten muotinäytöksistä vaikkapa New Yorkista ja Milanosta. Esittelyssä aina kiinnostavia suunnittelijoita ja heidän muotifilosofioitaan, tyyli-ikoneita ja medioissa tyylistään noteerattuja julkkiksia.

Sivun muokkaukset

24.9.2016: Lukijamäärä vähentynyt 65000 -> 63000

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 3,50 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi