ET MatkaopasET Matkaopas on uteliaan, paljon matkailevan ja omia tutkimusmatkojaan jatkuvasti suunnittelevan reissaajan lehti.

ET Matkaopasta julkaisee Sanoma Magazines ja lehti on perustettu vuonna 1999. Levikki oli 34023 vuonna 2013 ja lukijamäärä noin 93000. Lehteä julkaistaan kahdeksan kertaa vuodessa.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa ET Matkaopas, niin saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ET Matkaoppaan tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Esittely

Sivut ovat täynnä matkaideoita, kiehtovia kuvia, matkustamiseen liittyvää tietoa ja tuotteita.

Matkakohteet lähellä ja kaukana

Jokaisessa lehden numerossa esitellään matkakohteita vähintään kolmelta eri mantereelta. Uusia ulottuvuuksia tuttuihin matkakohteisiin, kaupunkilomia, seikkailulomia, uusia kohteita ja paikkoja koettavaksi. Hotelleja, matkustustapoja, nähtävyyksiä ja kulttuuria.

Mitä matkalaukusta löytyy

Onko aika hankkia seuraavaa reissua varten uusi kamera? Matkan kohteena hiekkarannat ja etsinnässä uudet aurinkolasit ja tehokas suojavoide? Ei hätää, Matkaopas tietää mitä uutta on tarjolla ja esittelee sekä uudet, että vanhat tuotteet, joilla on paikkansa matkalaukussa.

Matkailijan elämäntapa

Kun matkakuumeesta on tullut krooninen, matkailusta tulee elämäntapa. Suunnitteilla on aina useita kohteita, joissa vielä haluaa käydä, joko ensimmäistä kertaa tai uudestaan. Kotona matkoja muistellaan valokuvin ja videotallentein, keittiössä kokkaillaan matkojen makuelämyksiä, joihin Matkaopas tarjoaakin kätevästi suomennettuja reseptejä.

Matkailijan terveys

Päivitetty terveystieto, rokotukset ja hoitomahdollisuudet erilaisissa matkakohteissa ovat tärkeää tietoa paljon reissaavalle. Tarvittavat vakuutukset, itsehoitotuotteet ja terveysongelmien ennaltaehkäisy tekevät matkoista paljon nautittavampia ja huolettomampia. Matkailijaa kiinnostaa terveys, ja aiheesta saakin helposti tietoa muun matkailuun liittyvän jutun ohessa Matkaoppaasta.

Sivun muokkaukset

15.8.2016: Nimi muuttunut Matkaoppaasta -> ET Matkaoppaaseen

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi