EvitaEvita-lehti on osa vanhenevan naisen maailmaa.

Lehteä julkaisee Bonnier Publications ja julkaiseminen aloitettiin vuonna 2010. Evitan levikki oli vuonna 2010 yhteensä 28470. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Vuonna 2013 Evita on päätetty lopettaa yt-neuvotteluiden seurauksena.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Evita, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Evitan tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Evita-lehti päätettiin lopettaa vuonna 2013.

Esittelyä

Lehti kertoo mahdollisuuksista elämänmuutoksiin ja uuteen alkuun.

Evita on auttamassa muutoksen tekemisessä ja uusien asioiden opettelussa. Lehti on suunnattu erityisesti keski-ikää lähestyville naisille ja sen huomaa myöskin tyylivinkeissä. Enää ei kehtaa keikkua minihameessa, mutta iästä huolimatta voi näyttää hyvältä, seksikkäältä. Evita kertoo ja näyttää miten se tapahtuu. Muotivinkkejä, elämäntapaideoita ja kodin sisustamistakin. Tätä kaikkea on Evita-lehti. Koska kaikki tarjoillaan hieman jo elämää nähneellä asenteella, on Evitan seurassa mukavaa ja rauhallista viettää aikaa.

Jokainen Evita-lehti on erilainen, mutta siitä löytyy joka kerta muutama tuttu ja luottava palsta, joten vaikka lehdessä onkin aina paljon uutta, on myös tuttua ja turvallista. Tyyneys paistaa läpi Evitan kerronnassa ja se luo rauhaisan tunteen myös lukijalle.

Vaikka maailma ympärillä muuttuukin kovaa vauhtia, voi Evitan seurassa tutustua uusiin asioihin kaikessa rauhassa. Kun tahdot mielenrauhaa, Evita on juuri sinulle.

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi