ETEt -enemmän tarinoita, on erityisesti aikuisten ja vanhempien ihmisten lehti.

ET:n kustantaja on Sanoma Magazines ja lehteä on julkaistu jo vuodesta 1973 lähtien. Levikkiä on 202259 sekä lukijoita 621000. Lehti ilmestyy 20 kertaa vuoden aikana. Päätoimittajana toimii Riitta Korhonen.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa ET-lehti, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ET-lehden tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä ET-lehden tilaukseen »

Esittelyä

ET-lehti tarjoaa elämänmakuisia tarinoita oikeista ihmisistä. Lehti keskittyy hyvinvointiin, talouteen, matkustamiseen, kauneuteen ja ruokaan. Yhteiskunnallisia aiheita ei jätetä käsittelemättä, sikäli kun ne koskettavat lehden lukijoita.

Ihmisiä ja ilmiöitä

Keskeisessä asemassa lehdessä ovat ihmisten tarinat. Aidot ja koskettavat kertomukset niin uraa tehneistä, persoonista kuin tavallisistakin ihmisistä ja pariskunnista tarjoavat mukavan lukupaketin kerran kuussa.

Hyvä olo

Lehti käsittelee hyvää oloa kokonaisvaltaisesti niin ihmisen henkisen, kuin fyysisenkin hyvinvoinnin näkökulmista. Omalääkäri-palsta vastaa terveyttä koskeviin kysymyksiin, uusista hoitomuodoista keskustellaan artikkeleissa ja niiden avulla pysyt ajan tasalla terveydenhuollon kehityksessä.

Koti ja kuluttaminen

Kodin ja kuluttamisen aihepiirit tulevat esiin lehden useissa artikkeleissa. Niissä tarjotaan ruokaohjeita ja esitellään uusia raaka-aineita ja ideoita. Omat eurot –palstalla lukija saa neuvoja talouttaan käsitteleviin kysymyksiin. Myös kodin pienet kunnossapitoasiat saavat ansaitsemansa huomion ja lehti tarjoaa parhaat neuvot miten itse selvitä askareista huolettomasti. Puutarhaa käsitellään aina vuodenajan mukaisin teemajutuin. Tietokonetta käyttävät saavat helppokäyttöisiä ohjeita muun muassa sosiaalisten medioiden käyttöön.

Matkustaminen

Suurilla ikäluokilla on nyt aikaa ja intoa matkustella. Nuorten biletys- ja shoppailukohteet reppureissaamisesta puhumattakaan eivät houkuttele oman arvonsa tuntevaa mutta seikkailunhaluista aikuista. Et –lehti esittelee kiinnostavimmat matkakohteet, joissa kukoistaa kulttuuri. Lehti järjestää myös runsaasti lukijamatkoja hienoihin kohteisiin, kokemattomampi tai yksin liikkumista inhoava saa mahdollisuuden hienoihin matkakokemuksiin yhdessä muiden samanhenkisten kanssa.

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi