FitFit-lehden kantava voima on lukijoiden motivointi elämänsä muutokseen.

Fitiä kustantaa Aller Media ja lehden päätoimittajana toimii Katariina Kivimäki. Levikki on yhteensä 39135 ja lukijat 168000. Lehti ilmestyy kymmenen kertaa vuoden aikana.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Fit-lehti, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Fit-lehden tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Fit-lehden tilaukseen »

Esittelyä

Lisää liikuntaa, terveellistä ja monipuolista ruokaa, kiinnostavia ja mukaansatempaavia tarinoita ihmisten elämästä, tietoa terveydestä, ravinnosta ja liikunnasta.

FIT on monipuolinen hyvinvointi- ja liikuntalehti. Lehti kertoo liikunnasta, ravinnosta ja terveellisistä elämänvalinnoista. FIT-lehdestä löydät mm. parhaat treenivinkit, uudet lajit, hienoimman sporttimuodin, liikkujan kauneudenhoitovinkit, kevyet reseptit, parhaat matkakohteet, ihmissuhdetarinat ja keinot painonhallintaan.

Hyvät ohjeet elämänmuutokseen

Nykypäivän ohjeviidakosta on hankala löytää kaikkea tarvittavaa tietoa, varsinkaan sellaista johon voisi täysin luottaa. Fit kokoaa yksiin kansiin toimivat ohjeet, joita on kehitelty ja testattu asiantuntijoiden toimesta. Lehden sisältö on monipuolinen ja käsittää kaikki hyvinvoinnin osa-alueet liikunnasta ravintoon ja kauneudesta painonhallintaan. Selkeät ja helposti toteutettavat ohjeet helpottavat lukijoiden elämäntapamuutosta.

Ravintotietoa ja reseptejä

Lukijat kokeilevat ja toteuttavat innokkaasti lehden ohjeita erilaisista liikuntamuodoista ruokajuttuihin. Lehti tarjoaa aina päivitettyä tietoa ravinnosta, ottaen huomioon erilaiset elämänvaihteet. Oikeanlainen ruoka on osa hyvää elämää, Fit tarjoaakin aina herkullisia, helposti toteutettavia ruokaohjeita, joiden avulla on helppo suunnitella arjen kokkailut ja täyttää ravintotarpeet.

Painonpudottajalle

FIT Laihdu! On painonpudottajille suunnattu oma lehti, jonka sisältönä ovat erilaiset laihdutusohjelmat ja asiantuntijoiden laatimat ohjeet terveeseen laihdutukseen. Tarjolla myös erinomaiset reseptit kevyeen ja ravitsevaan ruokaan. Muiden laihduttajien tarinoista lukija saa tarvitsemaansa vertaistukea ja onnistumisia, joita kohti itsekin on matkalla. Tammikuussa ja huhtikuussa Fit – lehdestä ilmestyvät laihduttajien omat erikoisnumerot ekstralehtinä.

Runsaasti liikuntaa

Lehti tarjoaa jokaisessa numerossa runsaasti liikunta-aiheisia juttuja, esittelyssä on kunto-ohjelmia, uusia lajeja ja kiinnostavia henkilöjuttuja myös liikunnan parista. Esittelyssä on erilaisiin elämäntilanteisiin sopivaa liikuntaa kuntoutujille, laihduttajille, niska- ja selkävaivoista eroon haluaville ja aktiiviliikuntaa jo harrastaville aina kotijumpasta pyöräilyyn ja eksoottisempiin uusiin lajeihin saakka.

Sivun muokkaukset

6.9.2016: Lukijamäärä noussut 96000 -> 168000

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi