Glorian KotiGlorian Koti on rauhaa ja energiaa rakastavan koti-ihmisen lehti.

Glorian Kotia julkaisee Sanoma Magazines ja lehti on ensimmäisen kerran ilmestynyt vuonna 1995. Levikki on yhteensä 28468 ja lukijat 127000. Lehteä julkaistaan 12 kertaa vuodessa. Tytti Kontula on lehden päätoimittaja.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Glorian Koti, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Glorian Kodin tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Glorian Kodin tilaukseen »

Esittelyä

Lehti paneutuu kodin sisustamiseen ja uudistamiseen uudenlaisella sykkeellä. Oli sitten kyse pienistä muutoksista taikka huoneen muutoksesta täysin toiseen käyttötarkoitukseen, vastauksia löydät Glorian Kodista.

Jokainen koti vaatii aika ajoin uudistamista ja esimerkiksi kalustuksen päivittämistä nykyaikaisempaan ja toimivampaan. Siksi olemme luoneet Glorian Koti -lehden. Antamaan sinulle hyviä esimerkkejä ja helpottamaan valintaa tavarapaljouden keskellä.

Sisustusammattilaisemme loihtivat vanhasta ja nukkavierusta uutta ja toimivaa. Ohjeillamme sinäkin tulet onnistumaan helposti ja vaivattomasti. Upeiden kuvien ja lukijoidemme kotien esittelyistä saat napattua juuri oikeat ratkaisut omaa kotiasi ajatellen.

Glorian Koti esittelee myös julkkiskoteja ja menee pintaa syvemmälle. Ehkäpä jo seuraavassa numerossamme on sinun lempinäyttelijäsi koti? Glorian Koti, kun tahdot kodiltasi enemmän.

Sivun muokkaukset

15.10.2016: Lukijamäärä vähentynyt 128000 -> 127000 sekä levikki 33410 -> 33410 -> 28468

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi