HistoriaHistoria-lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa tarjoten joka kerta ainutlaatuisen lukupaketin kaikesta ihmiskunnan historiassa.

Historian kustantajana toimii Bonnier ja on perustettu vuonna 2005 pohjoismaissa sekä Suomessa aloitti vuonna 2007. Lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa eli noin joka kolmas viikko. Levikkiä on noin 21318.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Historia-lehti, niin saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Historia-lehden tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Historian tilaukseen »

Esittelyä

Olit kiinnostunut arkeologiasta, Roomasta, maailmansodista tai Suomen historiasta, löydät aina kiinnostavaa luettavaa moneksi kertaa.

Asiantuntijoiden kynästä

Historia -lehden taustalla toimii sama asiantuntijapiiri kuin muidenkin Tieteen kuvalehden julkaisujen taustalla. Lehti ilmestyy esimerkiksi Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Sen kirjoittajat ja juttujen asiantuntijat tulevatkin useista eri maista, tuoden tietämyksensä ja tutkimustiedon lukijoiden saataville yleistajuisessa ja viihdyttävässä muodossa. Juttujen taustalla on luotettavat lähteet, joille pysytään uskollisina.

Kaikki historiasta

Historia -lehden aihepiirit ovat monipuoliset. Ajankohtaisesti käsitellään aina kiinnostavia asioita, kuten vuosipäivinä ja erilaisten tapahtumien kohdalla perehdytään niiden historiaan ja vaiheisiin. Saat kiehtovaa lisätietoa ja kertausta vaikkapa sodan syttymisen syistä, päivitettynä uusilla arkistolöydöillä ja tutkimuksilla. Näkökulmat ovat uusia ja tuoreita, usein kiehtovan yksityiskohtaisia.

Lehden aihepiirejä

Kaikissa numeroissa käsitellään aina useita eri aihepiirejä, muinaisista sivilisaatioista löytöretkiin, tieteen läpimurtoihin, maailmanhistoriaan vaikuttaneisiin henkilöihin kuin maailmaa ravistelleihin sotiin ja hirmutekoihinkin. Arkea ei unohdeta suurten tapahtumien rinnalla, on hyvä muistaa kuinka ihminen on elänyt ja tullut toimeen kautta vuosisatojen.

Sivun muokkaukset

29.8.2016: Kerrottu ilmestymisestä

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Yksi kommentti, kokemus tai keskustelu

  • 15.6.2016 klo 13:13

    Sontaa

Kerro kokemuksista tai kommentoi