Hyvä TerveysLehti kaikille hyvästä terveydestä kiinnostuneille ihmisille, niille jotka haluavat sellaisen saavuttaa ja niille, jotka haluavat sitä ylläpitää.

Hyvää Terveyttä julkaisee Sanoma Magazines ja lehti on perustettu vuonna 1985. Levikki on yhteensä 116330 ja lukijat 457000. Lehden ilmestymistahti on 14 kertaa vuoden aikana. Taina Risto toimii päätoimittajana.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Hyvä Terveys, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Hyvän Terveyden tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Hyvän Terveyden tilaukseen »

Palvelevaa hyötytietoa

Tietoa, tutkimustuloksia, ohjeita ja ihmisten tarinoita.

Keskeistä lehden sisältöä ovat terveyttä edistävät jutut ja juttusarjat. Kokonaisvaltaisessa lähestymistavassa huomioidaan kaikki terveyteen liittyvät osa-alueet, liikunta, lääkkeet, ravinto ja mieli. Hyvä terveys tarjoaa nimenomaan hyötytietoa, tietoa jota lukija voi ja haluaa sisäistää, käyttää omassa elämässään ja joka käytännössäkin helpottaa terveemmän elämän ylläpitämistä.

Kauneutta

Kauneus ei tässä lehdessä tarkoita pelkkiä meikkivinkkejä. Jutuissa huomioidaan erilaiset ihotyypit ja niiden hoidon erityisvaatimukset. Huomion kohteena myös allergiat, yliherkkyydet ja ravinnon vaikutus vaikkapa hiuksiin, ihoon ja kynsiin. Käytännöllisillä neuvoilla saat hoidettua kuivan ihon ja heikot kynnet. Esittelyssä testatut ja luotettavat kauneudenhoitotuotteet.

Liikunta ja terveellinen ravinto

Liikunta ja ruokavalio vaikuttavat suuresti ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen. Hyvä terveys ohjaa ja innostaa liikkumaan, se nostaa esiin liikuntaan ja ruokaan liittyviä myyttejä, tuoretta tutkimusta ja ohjeita.

Mieli ja terveys

Hyvä terveys käsittelee mielen terveyteen liittyviä asioita, sillä niillä on taipumus vaikuttaa myös ihmisen fyysiseen vointiin. Lehden psykologit vastaavat asiantuntevasti lukijoiden kysymyksin. Isompia juttuja ikäkausipsykologiasta, kriisien kohtaamisesta ja arjen ongelmien ratkaisusta.

Lääkkeet, hoito ja tutkimus

Lehti lähestyy lääketieteen maailmaan käytännöllisestä näkökulmasta ja jutut kirjoitetaan ymmärrettävässä muodossa. Puheenaiheena tutkimustulokset, erilaisten hoitojen hyödyt ja haitat, ravintolisät, stressin vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin.

Sivun muokkaukset

30.8.2016: Levikki muuttunut 122435 -> 116330 sekä lukijamäärä 420000 -> 457000

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi