ImageImage on populaarikulttuurin tasokkain lipunkantaja.

Imagea julkaisee A-lehdet ja julkaiseminen on aloitettu vuonna 1985. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Päätoimittaja on Heikki Valkama. Lehden painos on 30000 ja lukijoita yhteensä 80000.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Image, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Imagen tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Esittelyä

Nuorekas, mutta aikuinen lehti täynnä asiaa yhteiskunnallisten teemojen, kulttuurielämän, viihteen ja julkisuuden saroilta.

Vangitsevat kannet houkuttelevat avaamaan ja lukemaan kaikkein päivänpolttavimmat henkilötarinat joka kuukausi. Koomikot, poliitikot, urheilijat, artistit, näyttelijät, kirjailijat ja mallit jo vuodesta 1985.

Lähikuvassa

Imagen kansikuvajuttu on jo legenda, sinne haluavat kaikki julkisuudessa paistattelevat henkilöt. Jutut ovat tasokkaita ja kiehtovia, lukijat pääsevät pintaa syvemmälle juuri tärkeimpien, rakastetuimpien ja vihatuimpien julkkisten elämään ja ajatuksiin. Imagen kansikuvajutut pysyvät aina ajan tasalla, kun julkkiskokit ovat SE keskustelun aihe, silloin lukijat saavat takuulla lukea juuri heistä. Kansikuvajuttujen monipuolisuus sekä kotimaisten ja ulkomaisten julkisuuden henkilöiden esittely takaa mielenkiinnon säilymisen lehteä kohtaan vuodesta toiseen.

Ei mikään yhden tempun poni

Image ei kumartele eikä nöyristele, aiheet juttuihin löytyvät kaikesta inhimillisestä, maapallon tilasta, julkisuudesta ja ihmisten luomuksista. Jokainen lehti on täynnä hyvin kirjoitettua, kriittistä ja ajankohtaista asiaa erilaisista aiheista. Lehti ei aliarvioi lukijaa, mitään ei saa valmiiksi pureskeltuna. Se antaa luettavaa, mietittävää ja puhuttavaa aina seuraavaan numeroon saakka. Jokaisella numerolla on omat teemansa.

Kulttuurituotteet

Image esittelee ja arvostelee uudet kirjat, elokuvat ja levyt tuttuun asiallisen kriittiseen tyyliinsä, se esittelee myös tekijöitä, ei pelkkiä lopputuotteita. Erityisen ansiokkaasti Image pureutuu elokuvien maailmaan. Kolumnistit, kuten Ruben Stiller, Anu Partanen ja Tuomas Sorjamaa pitävät huolen lukijoiden viihtyvyydestä, kukin tyylillään.

Sivun muokkaukset

12.9.2016: Lukijoiden määrä vähentynyt 82000 -> 80000

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

1 arvostelua, kokemusta tai kommenttia

  • 23.9.2014 klo 11:20

    Minun suosikkilehti!

Kerro kokemuksista tai kommentoi