Kodin KuvalehtiKodin Kuvalehti on nimensä mukaisesti kotielämään suuntautunut, paljon kuvia ja juttuja sisältävä lehti.

Kodin Kuvalehteä on julkaistu vuodesta 1967 lähtien ja sen kustantajana toimii Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy joka toinen viikko. Levikkiä on 124811 ja lukijoita 378000. Minna McGill on lehden päätoimittaja.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Kodin Kuvalehti, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Kodin Kuvalehden tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry Kodin Kuvalehden tilaukseen »

Esittelyä

Jokainen numero esittelee toinen toistaan upeampia koteja, pihoja ja kesäasumuksia. Lehden sivuilla voi sukeltaa julkkisten kuten myös tavallisten ihmisten koteihin ja heidän elämäänsä. Kuvitus on tehty huolella ja ammattitaidolla.

Kodin Kuvalehden avulla voit sisustaa oman kotisi esimerkiksi julkkistyyliin. Jokaisella numerolla on oma tyylisuuntansa ja teemansa. Lehti käy läpi niin retroa kuin nykyaikaisen moderniakin tyylisuuntausta, pienillä ja isoilla sisustustavaroilla. Ammattilaisemme antavat neuvoja erilaisten tilojen sisustamiseen ja toiminnan parantamiseen.

Kodin Kuvalehti esittelee tavallisia koteja, juuri sellaisia millainen sinullakin voisi olla. Voit siis samaistua neuvoihin ja nikseihin täysillä.

Vaikka lehti sisältääkin paljon uusia kalusteideoita, ei se ole unohtanut entisöinnin mahdollisuutta. Näin esimerkiksi perintötuoli voi saada täysin uuden elämän kodissasi.

Sivun muokkaukset

2.10.2016: Lukijoiden määrä pienentynyt 423000 -> 378000 sekä levikki 138569 -> 124811
4.4.2014: Kirjoitettu lisää esittelyä

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi