KoneviestiKoneviesti on keskittynyt maatilojen koneisiin.

Koneviestiä julkaisee Viestilehdet Oy ja sitä on julkaistu vuodesta 1952 lähtien. Uusi lehti ilmestyy kolmen viikon välein. Lukijamäärä on 216000 sekä levikki yhteensä 31103. Päätoimittajana toimii Uolevi Oristo.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Koneviesti, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Koneviestin tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Koneviestin tilaukseen »

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Yksi kommentti, kokemus tai keskustelu

  • 11.4.2016 klo 17:39

    Terve ! Minulle soitti puhelinmyyjä joulun alla tarjoten Koneviestilehteä kolme numeroa hintaan 19.90 € , lisäksi hän lupasi tilaajalahjana Vanhat traktorit ”kirjan”. Olen tutustunut lehteen jo pikkupoikana ja se kiinnosti silloin ja vieläkin vaikka en tilaajana ole ollutkaan. Kun itsellä on vanha traktori ja sellaiset kiinnostaa. Sanoin puhelinmyyjälle tilaavani tarjouksen ja tivasin että onko varma että saan sen Vanhat traktorit ”kirjan” myös, vaikka en jatkaisikaan tilausta enempää, ja sanoi hän näin olevan. Maksoin laskun ja jäin innolla odottamaan lehteä ja erityisesti kirjaa. Kolme numeroa tuli ja soitin tilaajapalveluun peruakseni jatkotilauksen, kysyin samalla traktorikirjastakin. Vastaus oli ”ei koske tätä tarjousta. Asia tuli selväksi, kuten myös että minusta ei sitten tullut Koneviestilehden tilaajaa.
    terveisin Matti Kivistö Tampere

Kerro kokemuksista tai kommentoi