Koti ja KeittiöKoti ja Keittiö on suomalaiseen makuun sopiva lehti koko kodin sisustuksesta ja kodin sydämestä, keittiöstä.

Kotia ja Keittiötä julkaisee Aller Media ja sitä julkaistaan kymmenen kertaa vuodessa. Lukijat ovat yhteensä 223000 ja levikki 58838. Jutta Ylä-Mononen on päätoimittaja.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Koti ja Keittiö, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Kodin ja Keittiön tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Esittelyä

Lehdessä on kertomuksia ja kuvia siitä, kuinka ihmiset elävät ja miten heidän kodistaan on tullut sellainen kuin se on. Suussa sulavat ruokaohjeet houkuttelevine kuvineen houkuttelevat kokeilemaan ja onnistumaan.

Suomalaisia sisustusideoita

Koti ja Keittiö tietää, mistä lukijat pitävät. Lehti on myös lukijoidensa näköinen, sillä lukijatoiveita ja ideoita toteutetaan ahkerasti. Käytännöllisiä mutta tyylikkäitä sisustusratkaisuja erikokoisiin koteihin opiskelijan yksiöistä lapsiperheen ja uranaisen koteihin. Huippusuunnittelijoita, kotimaista muotoilua, ekologisia ratkaisuja, uudet ja vanhan yhdistämistä ja oman tyylin luomista.

Upeita koteja ja tarinoita niiden taustalla

Jokaisessa numerossa on runsaasti kuvitettuja juttuja suomalaisista kodeista. Kotejaan esittelevät niin tavalliset ihmiset, kuin julkisuuden henkilötkin. Irti omasta arjesta pääsee helposti, toki parhaat ideat voi toteuttaa omassa kodissaankin. Jutuissa pääsevät esille elämäntarinat ja vaiheet kodin muotoutumisessa sellaiseksi, kuin lukija sen nyt näkee.

Kodin sydän, keittiö ja ruoka

Koti ja Keittiö tarjoaa aina sesonkien parhaat raaka-aineet upeiksi aterioiksi valmistettuina. Kuvat saavat veden herahtamaan kielelle eikä tarvitse miettiä, mitä tänään syötäisiin. Ruokavinkin arkeen ja juhlaan kulloinkin saatavilla olevista raaka-aineista. Lehden verkkosivuilla lukijoille lisää herkullisia ohjeita ja ideoita. Verkkosivuilla paljon myös sisustusjuttua ja kiinnostavia blogeja.

Sivun muokkaukset

21.9.2016: Lukijoiden määrä noussut 164000 -> 223000
24.9.2014: Päivitetty sivua

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi