KotivinkkiKotivinkki antaa mahtavat eväät jokaisen kotisi huoneen uudistamiseen.

Kotivinkkiä kustantaa A-lehdet ja sen julkaiseminen on aloitettu vuonna 1983. Lehti ilmestyy kahden viikon välein. Levikkiä on yhteensä 78489 sekä lukijoita 227000. Johanna Falck on lehden päätoimittaja.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Kotivinkki, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Kotivinkin tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Kotivinkin tilaukseen »

Esittelyä

Olemme kaikki riippuvaisia kodeistamme. Niiden turvasta ja lämmöstä. Koti on meille sellainen paikka missä rauhoitutaan ja missä voidaan jakaa yhteiset asiat. Kevätaurinko saa kaiken näyttämään ankealta, harmaalta ja nuhruiselta. Kotivinkin laaja-alaisilla vinkeillä nostat kotisi täysin uudelle tasolle.

Kun kotisi näyttää energiseltä ja houkuttelevalta, myös sinä tunnet olosi loisteliaaksi. Aina muutoksen ei tarvitse olla suuren suuri ja sen ei todellakaan tarvitse olla edes kallis, pienillä muutoksilla voi saada aikaan täysin yhtä suuren muutoksen.

Kaikki riippuu siitä osaako tehdä nämä muutokset oikein. Ammattilaisemme ovat täällä sinua varten. Meidän kauttamme voitte kysyä neuvoja ja niksejä pikku remontista aina suurimpiin muutoksiin saakka. Mukavaa kotipuuhastelua teille tarjoilee Kotivinkki.

Sivun muokkaukset

20.10.2016: Levikki muuttunut 75248 -> 78489 sekä lukijamäärä 241000 -> 227000

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi