MakuKotikokkaajat, katse tännepäin. Täältä se nyt tulee, jokaisen kokkaajan unelmalehti, Maku.

Makua kustantaa A-lehdet ja se on perustettu vuonna 2003. Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Lukijamääränä on 152000 ja levikki yhteensä 45881 vuonna 2013. Päätoimittajana toimii Marita Joutjärvi.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Maku-lehti, niin saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Maku-lehden tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Makun tilaukseen »

Esittelyä

Näillä ohjeilla jokainen kotikokki voi olla huippukokki. Maku-lehden ammattikokkien antamilla vinkeillä ja resepteillä onnistuu jokainen.

Reseptien ruokalajit ovat aina suomalaisista tuotteista ja raaka-aineista, joten takuulla löydät niitä oman kauppasi hyllystä. Mikään ruokalaji ei jää testaamatta vain siksi, ettet löytänyt jotain raaka-ainetta kaupasta.

Uusia vinkkejä arkiruokien valmistamiseen ja peruselementtejä juhlatarjoiluun, tätä on Maku.

Juhlien kattauksen ja tarjoilun järjestäminen ei ole koskaan helppo homma, mutta Maku-lehden asiantuntijoiden neuvoilla ja pikku nikseillä tämäkin homma helpottuu ja paljon. Lehti tekee valmiita ruokalistoja, joista sinun tulee vain valkata sopivimmat. Reseptit on koottu ammattikokkiemme voimin, joten ne takuulla toimivat.

Maku perehtyy suurilta osin suomalaiseen ruokakulttuuriin, mutta toisinaan hyppää myös ulkomaille ja tarjoilee sieltä maittavimmat kattaukset. Kokeilemalla selvittää mistä suomalainen kokki pitää ja mistä ei.

Kun haluat hurmata kokkauksillasi, hanki Maku.

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi