Me Naiset SportMe Naiset -lehtiperheeseen kuuluvat Me Naiset Sport on aktiivisen ja liikkuvan naisen lifestyle -lehti.

Me Naiset Sportia julkaisee Sanoma Magazines ja lehti perustettu vuonna 2012. Lukijoita on 92000 ja levikkiä 33810. Lehden ilmestymistahti on 10 kertaa vuodessa. Päätoimittaja on Johanna Lahti.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Me Naiset Sport, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Me Naiset Sport tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Liikunta ja treenit

Liikunnan lisäksi aiheina muun muassa ravinto, tuoteuutuudet ja kokonaisvaltaiset elämänmuutokset aktiiviliikuntaa aloittaville.

Me Naiset Sport tutustuttaa lukijat uusiin ja vanhoihin liikuntalajeihin, peilaten niitä uusimpiin tutkimustuloksiin ja oivalluksiin. Lukijan on helppo pysyä kärryillä siitä, mikä on hyvää liikuntaa juuri itselle, oli sitten aloittelija, kuntoutuja tai uusia haasteita etsivä himourheilija. Uutuuslajit esitellään kokemuspohjaisesti, mistä on kysymys, mitä tehdään ja miten raskas uusi laji on. Kausiliikuntaa talvilajeista parhaaseen lenkkeilykauteen aina inspiroivassa muodossa.

Elämän- ja painonhallinta

Liikunta on toisille elämäntapa, uusia lajeja on kiva kokeilla ja yhdistellä vanhoihin hyväksi koettuihin. Välillä täytyy vain löytää jotain uutta että kipinä liikuntaan pysyy. Toisille liikuntaharrastus kumpuaa halusta muuttaa elämää tai hallita omaa painoa. Me Naiset Sport on hyvä opas siihen, kuinka päästä alkuun, lajiesittelyt, ravitsemustieto ja kaikki tarpeellinen löytyy yhdestä lähteestä. Sen avulla voit etsiä mieluisimmat liikuntamuodot ja saada tarpeellista tietoa oman elämäsi hallintaan ja hyvinvointiin. Lehden ruokaohjeilla saa mukavasti tukea elämäntaparemonttiin.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kauneus

Hyvää elämään ja oloon tarvitaan sopivasti liikuntaa itse kullekin mielekkään lajin tai lajien parissa, ravitsemukseen perehtyminen tulee sekä liikuntaharrastusta, että painonhallintaa ja hyvää oloa. Myös kauneudenhoito kiinnostaa lukijoita ja siihen perehdytään lehden jutuissa. Lisäksi esitellään sopivia varusteita erilaisiin liikuntaharrastuksiin, urheiluvaatetrendejä ja uutuustuotteita aina ruoasta ja kosmetiikasta harrastusvälineisiin saakka. Mukana myös liikunnallisia ihmisiä ja matkailukohteita.

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi