Me NaisetMe Naiset -lehti on aikuisen naisen luottoystävä.

Me Naisia julkaisee Sanoma Magazines ja se ilmestyy kerran viikossa. Lehti on perustettu jo vuonna 1952. Lukijoita on noin 264000 ja levikkiä 108378. Johanna Lahti on lehden päätoimittaja.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Me Naiset, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Me Naisten tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Me Naisten tilaukseen »

Alkutunnelmat

Lehti tarjoaa joka viikko luettavaa hyvinvoinnin, ihmissuhteiden, julkkisten ja shoppailun maailmasta. Me Naiset on värikäs ja inspiroiva lehti jossa rentouttava hömppä ja tiukka asia vuorottelevat ja houkuttelevat lukemaan lehteä useammankin kerran.

Kaikille naisille, ikään katsomatta. Lehti kertoo naisten elämästä, sen helppoudesta, sen vaikeudesta. Se jakaa ilot ja surut. Antaa iloa, rauhaa ja tasapainoa meidän naisten elämään.

Lehti sisältää juoruja ja juonipaljastuksia sopivissa suhteessa ruokareseptien ja tv-ohjelmien rinnalla. Aivopähkinäksi on myöskin ristikko taikka sudoku. Ja tietenkin meikkivinkkejä, joita naiset kaipaavat aina.

Julkkikset ja ilmiöt

Erilaisen julkisuudenhenkilöt, ilahduttavan usein juuri naiset, kertovat omia tarinoitaan lehden jokaisessa numerossa. He kertovat arjestaan ja elämäntavastaan lukemaan houkuttelevina kurkistuksina. Haastatteluihin perustuvissa jutuissa on niin näyttelijöitä, urheilijoita kuin kulttuuripersooniakin kuvataitelijoista muusikoihin. Lehti tarttuu myös ajankohtaisiin ilmiöihin, tapahtumiin ja julkaisuihin, kuten naisia kiinnostaviin kirjoihin ja elokuviin.

Muoti, kauneus ja hyvä olo

Me Naiset esittelee sesonkien muotia, parhaat asusteet aurinkolaseista kaupunki kumisaappaisiin. Lehti kurkistelee tähtien pukeutumis- ja design -mieltymyksiin, kysyy suoraan ja esittelee. Kauneusaiheissa Me Naiset esittelee sekä uutuustuotteita, että sesonkien trendejä, mutta myös edullisempaa kosmetiikkaa johon kaikilla lukijoilla on varaa ammattilasten parhaiden vinkkien kautta. Hyvää olo ylläpidetään yhdessä keskustelemalla ruoasta, liikunnasta ja terveysriskeistä maltillisesti.

Horoskoopit ja jatkokertomukset

Rentouttavaa ja sopivan kevyttä hömppää tarjoavat horoskoopit ja fiktiiviset jatkokertomukset jotka koukuttavat lukemaan lehden loppuun joka viikko. Matkailuaiheiset jutut antavat mielikuvituksen lentää, lukija saa unelmoida lomasta ja reissaamisesta. Ehkäpä ottaa seuraavaksi matkakohteekseen juuri lehdessä esitellyn paikan. Lehdessä on hyviä ja arkeen sopivia ruokaohjeita. Hauskoilla sisustusvinkeillä saat kotiisi uutta ilmettä jo pienellä vaivalla.

Sivun muokkaukset

14.9.2016: Lukijoiden määrä vähentynyt 341000 -> 264000 ja levikki 119631 -> 108378

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi