Meidän PerheMeidän Perhe on luotu tukemaan ja turvaamaan sinun perhe-elämääsi ja sen toimivuutta.

Meidän Perhettä julkaisee Sanoma Magazines ja se on perustettu vuonna 2004. Ilmestymistahti on kerran kuukaudessa. Levikin kokonaismäärä oli 38555 vuonna 2014 sekä lukijamäärä 99000. Lehden päätoimittaja on Tytti Kontula.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Meidän Perhe, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Meidän Perheen tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Meidän Perheen tilaukseen »

Esittelyä

Meidän Perhe -lehti käy lukijoidensa kanssa läpi kaiken perhe-elämää ja sen hallintaa koskettavat asiat ja tapahtumat, aina perheen perustamisesta alkaen.

Lehti on ollut hitti varsinkin uusioperheiden keskuudessa. Arjen pyörittäminen ei aina ole helppoa, ja vahvinkin väsyy joskus.

Meidän Perhe ottaa selvää kuinka teinin kanssa tulee toimeen ilman suurempia riitoja, tai kuinka se äkäinen anoppi tai puoliso lepytetään.

Kaikesta ei tarvitse selvitä yksin. Lukemalla lukijoiden tarinoita ja kommelluksia heidän omasta perhe-elämästään. Niiden iloista, suruista ja muistakin erilaisista kokemuksista. Näistä voit helposti kerätä suuntaa antavia neuvoja ja elämän ohjeita. Saat paljon lisää voimavaroja itsellesi.

Lehden lukeminen tuottaa vain ja ainoastaan mielihyvää, jollaista et muista vastaavista lehdistä voi saada. Ihminen tarvitsee toista ihmistä, niin myös perheenjäsen tarvitsee toista perheenjäsentä. Lehti lisää positiivista kommunikaatiota.

Meidän Perhe, perheen parhaaksi.

Sivun muokkaukset

12.10.2016: Levikki laskenut 44676 -> 38555

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi