MikrobittiAiemmin nimellä Mikrobitti tunnettu lehti on nyt MB.

MB:tä julkaisee Sanoma Magazines ja lehti on perustettu jo vuonna 1984. Lehteä julkaistaan 12 kertaa vuoden aikana. Levikkiä on 42866 ja lukijoita on 180000. Päätoimittaja on Jari Peltola.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Mikrobitti, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Mikrobitin tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Esittely

Lehti on käynyt läpi raikkaan uudistuksen ja muodoltaan se lähestyy nyt aikakausilehteä.

Uusi tekniikkaan keskittynyt MB on täynnä viihdyttävään muotoon pakattua tietoa, kaikkea alaan liittyvää ajankohtaisjuttua ja uutisia. Sekä ulkomuoto, että sisältö on päivitetty vastaamaan nykymiehen kiinnostuksenkohteita.

Kaikki tekniikasta

Tietokoneiden lisäksi MB käsittelee aina monenlaista muutakin tekniikkaa, kuten televisioita, kameroita, kotiteattereita ja kännyköitä. Uutuuksia esitellään, testataan ja vertaillaan. Lukija saa ennakkotietoa tulevista tuotteista ja innovaatioista pysyen aina ajan tasalla siitä, mitä tekniikan rintamalla tapahtuu. Luotettavat testit auttavat tuotevertailussa ja helpottavat ostospäätöksiä.

Viihdettä ja tekijöitä

MB on aina keskittynyt hyötytekniikan ohessa myös viihteeseen, pelit, pelilaitteet ja elokuvakalustot pääsevät sen sivuilla esittelyyn ja vertailuun. Lehden uudessa linjauksessa esitellään myös tekijöitä, yrityksiä ja ihmisiä tuotteiden ja innovaatioiden taustalla. Runsaasti kiinnostavaa luettavaa myös niille, joita aihepiiri kiinnostaa pintaa syvemmältä.

Sähköinen MB tilaajaetuna

Lehden tilaajille MB tarjoaa loistavia etuja sähköisessä muodossa. Käytössä on myös lehden digiversio. Lukijan käyttöön on suunniteltu myös tukeva Huvi ja Hyöty -paketti, jossa on joka vuosi uudistuvaa sisältöä viihteestä hyötyohjelmiin ja laadukkaaseen tietoturvapakettiin. Verkkosivuilla myös runsaasti tuoreita uutisia tekniikasta ja kaikesta aiheeseen liittyvästä.

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi