PelitPelit-lehdessä on kaikki mitä peleistä kiinnostunut tarvitsee.

Lehti on perustettu vuonna 1992 ja sen kustantaja on Fokus Media. Pelit ilmestyy kerran kuukaudessa eli kaksitoista kertaa vuoden aikana. Lukijoita on yhteensä 129000 ja levikki 21469. Tuija Lindén on lehden päätoimittaja.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Pelit-lehti, niin saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Pelit-lehden tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Pelit-lehden tilaukseen »

Esittelyä

Oli kyseessä sitten uusi peli tai pelikonsoli, Pelit-lehti tietää siitä ensimmäisenä ja on testannut tuotteen jo puolestasi. Pelit-lehden mielestä pelaaminen on ennen kaikkea hauskuutta ja omaa aikaa. Tämän vuoksi lehti pureutuu uutuuspeleihin niin tarkasti kuin voi. Lehti listaa parhaat pelit sinulle valmiiksi, näin voit keskittyä vain olennaiseen, pelaamiseen.

Pelikonsolit uudistuvat huimaa vauhtia, Pelit-lehti on mukana muutoksen virrassa ja käy läpi uutuudet ennen muita. Retro aika ei ole lehdessäkään unohdettu ja vanhemmat konsolit ja koneet saavat huomiota osakseen siinä missä uuden karheat konsolitkin. Kaikilla on se oma ykköslaite, jolla tykkää pelata, meilläkin on sen vuoksi jokaiselle jotakin. PC, pleikkari, xbox, mobiili ja Internet ovat kaikki lehdelle tuttua juttua.

Pelit-lehti perehtyy myös musiikkiin ja uutuuselokuviin, jotta jokaisen lukuelämys olisi taattu. Mukaansa tempaavissa kolumneissa ei käy aika kenelläkään pitkäksi. Pelit-lehti tarjoilee viihdettä ja nautintoa, mutta myös ryskettä sekä rytinää autopeli- ja sotapeliarvostelujen kautta. Kun pelaaminen on tärkeätä, tilaa Pelit-lehti.

Sivun muokkaukset

20.8.2016: Päivitetty artikkelia

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi