SeiskaSeiskan tuntevat kaikki. Räväkkä, häpeilemätön, suorasanainen media kaikille julkkiselämää seuraaville.

Seiskan kustantaja on Aller Media ja julkaiseminen aloitettu vuonna 1992. Lehti ilmestyy kerran viikossa. Lukijoita on noin 383000 ja levikkiä noin 158207. Joni Soila on päätoimittaja.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Seiska, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Seiskan tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Esittelyä

Julkkikset, hauskat kuvat, juorut, paparazzit, kauneimmat naiset, hulluimmat sekoilut, horoskoopit, TV-opas ja matti meikäläiset, jokaiselle jotakin -kaikki viihteestä. Seiska on viihdyttänyt koko maata jutuillaan jo 20 vuotta.

Julkkikset

Lehti tarjoaa viikoittain kattavan paketin kaikkien alojen tähdistä, julkkiksista ja mediapersoonista. Lue Seiska niin tiedät mitä ihmiset tekevät, mitä heille kuuluu ja mitkä ovat viimeisimmät juonenkäänteet kenenkin rakkausrintamalla.

Nättejä tyttöjä

Seiskan jo klassikoksi muodostuneessa Tähtityttö –osiossa pääset kurkistamaan todellisten suomalaisten kaunottarien elämään, näistä tytöistä tulet vielä kuulemaan. Seiskan jutuissa seikkailevat myös missit, näyttelijättäret ja laulajat niin kotimaasta kuin isosta maailmastakin, silmäniloa riittää lähes jokaisella sivulla.

Seiskassa on viihdettä

Kattava viihdeuutisten paketti ilmestyy kerran viikossa. Juttuihin pääsevät nättien tyttöjen lisäksi kauden kuumimmat koomikot, hölmöimmät poliitikot, kansainvälisesti seuratuimmat suomalaisurheilijat, uutisankkurit ja kaikki, joiden tekemisillä on mitään väliä. Mukana myös tavallisia ihmisiä ja selviytymistarinoita myötäelävään sävyyn.

Kuumimmat keskustelut, hauskimmat horoskoopit ja kattavin TV-opas

Seiskan jutut ovat takuuvarma keskustelunaihe niin työpaikalla, kuin sosiaalisessa mediassa, ne eivät jätä ketään kylmäksi. Niitä rakastetaan, niistä kiistellään ja niitä luetaan. Lehti tarjoaa hauskat horoskoopit, joihin on panostettu keskivertojulkaisua enemmän. TV-opas kattaa kaikki kanavat ja vinkkaa kaiken, mitä kannattaa katsoa että tietää mistä muusta töissä puhutaan seuraavana päivänä.

Sivun muokkaukset

9.12.2016: Lukijamäärä pienentynyt 512000 -> 383000

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

1 arvostelua, kokemusta tai kommenttia

  • 22.9.2022 klo 13:25

    Voiko seiskan tilata nettiversiona viroon?

Kerro kokemuksista tai kommentoi