SeuraSeura on kotimaisen lehtitarjonnan ehdoton klassikko. Kaikki tuntevat Seuran.

Lehti ilmestyy 49 kertaa vuodessa, kolme numeroa ilmestyy tuplanumerona. Lehdessä aina tv-ohjelma, paljon luettavaa viihteen ja asiatiedon saroilta, aina ajan tasalla.

Seuran kustantaja on Otavamedia ja lehden julkaiseminen on aloitettu vuonna 1935. Levikkiä on 135797 ja lukijoita 369000. Saija Hakoniemi on Seuran päätoimittaja.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Seura-lehti, niin saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Seura-lehden tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Seuran tilaukseen »

Juttuja ihmisistä

Seurassa on aina juttuja oikeasta ihmisistä ja heidän elämästään. Lukijoille tarjotaan juttuja ihan tavallisista ihmisistä ja julkisuuden henkilöistä. Muusikot, näyttelijät ja urheilijat kertovat kokemuksiaan ja kuulumisiaan koko perheelle sopivalla tyylillä. Lehden sivuilla kaikkien rakastamat kuninkaalliset Euroopasta ja hauskoja tarinoita suosittujen tv- ja elokuvatähtien työstä ja elämästä.

Ajankohtaista asiaa ja sankareita

Lehti on siellä missä tapahtuu. Seura pitää lukijat ajan tasalla kotimaan tapahtumista ja tekee syvällisiä reportaaseja ympäri maailmaa. Teemanumeroissa keskitytään monipuolisiin aiheisiin liikunnasta isoihin tapahtumiin ja vuotuisjuhliin kuten jouluun ja juhannukseen. Arjen ja tosielämän sankarit saavat seurassa ansaitsemansa huomion. Lukijat voivat kertoa sankareista, jotka ovat vaikuttaneet muiden ihmisten elämään ja selvinneet rohkeutta herättävästi vaikeuksista. Nämä sankarit pääsevät seuran juttuihin kertomaan oman tarinansa kaikille.

Matkailua ja ajankulua

Seuran lukijoille esitellään kiinnostavia matkailukohteita läheltä ja kaukaa. Lukijoilla mahdollisuus lähteä myös tasokkaille lukijamatkoille. Seuran sisältöön kuuluu myös eritasoisia ristikoita, sarjakuvia ja vitsiosio jotka saavat hymyn lukijoiden huulille.

Sivun muokkaukset

28.8.2016: Levikki laskenut 165000 -> 135797 sekä lukijamäärä 374000 -> 369000

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi