Suuri KäsityöMikäli sinulta ei löydy ompelutaitoa, ei hätää, Suuri Käsityö -lehti on juuri sinua varten.

Suurta Käsityötä kustantaa Sanoma Magazines ja se on ensimmäisen kerran julkaistu vuonna 1974. Lehti ilmestyy 11 kertaa vuoden aikana. Levikkiä on 52457 ja lukijoita 274000. Tytti Kontula toimii lehden päätoimittajana.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Suuri Käsityö, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Suuren Käsityön tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Esittely

Maailma on pullollaan erilaisia vaatteita ja asusteita. Emme kuitenkaan tahdo hukkua massan joukkoon, tahdomme olla erilaisia, omanlaisiamme. Miten tämä sitten onnistuu? Paras tapa on luoda vaatetuksensa täysin itse, uniikisti.

Lehti antaa selkeät ohjeet aloittelijoille ja vaativammat ohjeet konkareille. Jokainen lehti sisältää uusia ennen näkemättömiä muotisuuntauksia seuraavia vaatteita ja asusteita.

Mikäli neulominen ja virkkaaminen on enemmän sinun juttusi, Suuri Käsityö -lehdestä löydät ohjeet ja vinkit, taitotasostasi riippumatta. Jokaisessa numerossa opettelet uusia tekotapoja, joten aloittaminen on helppoa.

Lehti tutustuttaa uusiin kangasmateriaaleihin ja lanka uutuuksiin puolestasi, antaa ammattilaisen mielipiteen uusista virkkuu- ja neulevälineistä. Lehti testaa myös markkinoiden uusimmat ompelu- ja saumurikoneet.

Käsillä tekemisen taitoa kannattaa vaalia. Se on katoava luonnonvara, joten jaa taitoasi muillekin.

Olemme täällä innostamassa sinua uusilla malleillamme ja ohjeillamme.

Sivun muokkaukset

29.10.2016: Lukijamäärä muuttunut 249000 -> 274000 sekä levikki 55688 -> 52457

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi