Talo ja KotiTalo ja Koti -lehti tarjoilee oivallisia ehdotuksia talon sisä- että ulkokorjauksia varten.

Taloa ja Kotia julkaisee A-lehdet ja lehti on perustettu vuonna 2000. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Lukijoita on yhteensä 51000 ja levikkiä 52791. Riikka Pekkala on päätoimittaja.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Talo ja Koti, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Talon ja Kodin tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Esittelyä

Lehdessä käydään huone kerrallaan läpi, joten pääset takuulla mukaan jokaiseen remonttiin.

Kevät on uudistumisen aikaa. Kaikki vanha alkaa kaivata jotain uutta, parantamaan ulkonäköä ja toimivuutta. Oma kotikaan ei takuulla ole poikkeus. Kun maalipinta alkaa rapisemaan ja tapetit putoilemaan seiniltä, on aika tehdä asialle jotain.

Lehden ammattilaiset tietävät mitä tekevät ja antavat ammattitaitonsa sinun käytettäväksesi. Vaikka kyse olisikin pienestä muutoksesta, taikka huoneen uudistamisesta, lehti tarjoilee sinulle monia eri vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi ja kodillesi sopivan ratkaisun.

Talo ja Koti esittelee oikeita koteja. Toimivat ratkaisut on helppo napata omaankin käyttöön. Talo & Koti lehden mahtavasta kuvituksesta nauttii takuulla jokainen.

Kun kotisi on sinulle tärkein, Talo & Koti on kuin luotu sinulle.

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi