TiedeTiede-lehti on monialainen, asiantuntijoiden kirjoittama ja helppotajuinen asiaviihteen paketti kerran kuussa.

Tiedettä kustantaa Sanoma Magazines ja lehden julkaiseminen on aloitettu vuonna 1980. Levikki on 50773 ja lukijat yhteensä 341000. Lehti ilmestyy kerran kuukauden aikana. Päätoimittajana toimii Jukka Ruukki.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Tiede-lehti, niin saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Tiede-lehden tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Tieteen tilaukseen »

Esittelyä

Aiheet ovat monipuolisia ja suomalaisia kiinnostavia. Jutuissa kerrotaan menneestä, esitellään uusia tutkimuksia ja tuloksia sekä visioidaan tulevaisuudesta. Lehti on saatavilla myös iPad -versiona.

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta Tiede? Monille se herättää sammumattoman tiedonjanon, jota me Tiede-lehden avulla yritämme kaikin voimin sammuttaa.

Tiede-lehden lukijakuntaa yhdistää loppumaton uteliaisuus uusia asioita ja ilmiöitä kohtaan. Lehti onkin tehty nimenomaan elämästä itsestään ja sen ilmiöistä kiinnostuneille. Heille, jotka tahtovat oikeasti tietää siitä hieman enemmän.

Lehti tarjoilee lukijoille luotettavaa ja hyödyllistä tietoa sekä tekee sen sellaisella antaumuksella, että pienet jäävät jalkoihin. Lehti antaa ajattelun aiheita. Tarjoaa uusia oivalluksia ja oikeasti tärkeitä asioita.

Tiede on korkeatasoinen lehti, ja alansa ainoa ammattilainen. Sen seurassa kyllästymisen pelkoa ei tule olemaan.

Vaikka lehti käykin läpi jokseenkin vaikeitakin ilmiöitä ja tapahtumia, Tiede-lehti tekee sen niin, että lukijat ymmärtävät mistä on kysymys. Kuvituksella lehti auttaa sinua ymmärtämään asioiden todellisen laidan.

Tiedettä ja tietoa ihmisistä

Kaikissa Tiede -lehden numeroissa käsitellään ihmisyyttä. Ihmisen älykkyys, erilaiset sairaudet ja niiden kukistamiseksi tehdyt tutkimukset, geenitutkimus, riippuvuudet, oppiminen ja moni muu ihmisiin liittyvä aihe kiinnostaa ja koskettaa ketä tahansa. Tiede auttaa ymmärtämään ihmisyyttä.

Tekniikkaa ja tulevaisuusvisioita

Suosittu aihepiiri on tekniikka ja sen kehittyminen. Jutuissa esitellään huipputeknologiaa ja maalaillaan tulevaisuudennäkymiä erilaisten innovaatioiden ja visioiden voimalla. Asiantuntijat pohtivat, mikä on tulevaisuudessa mahdollista niin lääketieteen kuin avaruusmatkailunkin parissa tekniikan näkökulmasta.

Ravinto ja ympäristö

Ruoka on jokapäiväinen puheenaihe, Tiede selvittää faktat ja myytit ruokakriisien ja trendien taustalla. Miten geenimanipulaatio hyödyttää tai haittaa elämää maapallolla, onko luomuruoka todella paremman makuista vertailtuna muihin tuotantomenetelmiin. Tietoa ja tutkimusta myös ravintoaineista ja niiden vaikutuksesta ihmisen kehitykseen ja terveyteen.

Asiantuntija vastaa

Lehdessä on mahdollista saada asiantuntijoiden vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Lukijoiden kysymyksiin vastaavat eri alojen asiantuntijat, liittyi kysymyksesi sitten kansanperinteeseen, terveyteen, ihmiskuntaan tai tekniikkaan.

Sivun muokkaukset

5.9.2016: Lukijoiden määrä muuttunut 290000 -> 341000 ja levikki 57566 -> 50773

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi