TrendiTrendi on luotu sellaisille ihmisille, jotka tahtovat elää aikaansa edellä.

Trendiä kustantaa A-lehdet ja sitä on julkaistu vuodesta 1989 lähtien. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuoden aikana. Lukijoita on 105000 ja levikkiä 35469. Jenni Lieto on lehden päätoimittaja.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Trendi, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Trendin tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Esittelyä

Nykypäivänä muoti, meikit, uudet lookit ovat kaikkialla. Niitä tulee televisiosta, paikallislehdistä, jopa radiosta.

Kaikkihan me jollakin tavalla seuraamme muodin eri linjauksia ja niiden muutoksia, mutta jotkut meistä tahtovat vain enemmän ja paljon ennen muita. Ihminen, joka on aina hieman aikaansa edellä, on aina IN.

Trendi-lehti heittää sekaan kuumimmat julkkisjuorut ja heidän tyylimuutoksensa, kattauksesta tulee näin todella laaja ja mehukas. Välillä jopa skandaalin hakuinen!

Trendi ei sovi vain catwalkille, vaan myös suomalaiseen katukuvaan. Trendi seuraa muotimaailmaa meiltä ja maailmalta ja nappaa siitä parhaat palat sinun käytettäväksi ja iloksi.

Vaikka välillä tuntuukin siltä, että maailma polkee paikallaan, muotijuna ei pysähdy koskaan, hyppää siis Trendin kyytiin ja pysyt aina kartalla!

Sivun muokkaukset

8.9.2016: Levikki pienentynyt 36345 -> 35469 sekä lukijamäärä 121000 -> 105000

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi