UrheilulehtiParas ja kattavin lukupaketti kaikille urheilun ystäville.

Urheilulehteä kustantaa A-lehdet ja sen julkaiseminen on aloitettu jo vuonna 1898. Lehti ilmestyy kerran viikossa. Levikki on yhteensä 28895 ja lukijat 96000. Jukka Rönkä on päätoimittajana.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Urheilulehti, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Urheilulehden tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Urheilulehden tilaukseen »

Alkufiiliksiä

Suora ja rehellinen, analyyttinen ja monipuolinen, siinä on koko lehden ydin. Lue omassa rauhassa näkemiesi olympialaisten lajianalyysit ja urheilijoiden omat fiilikset, seuraa jääkiekon SM-liigaa ja kansainvälistä jalkapalloa. Se mitä urheilulehdessä ei lue, ei sinun tarvitse tietääkään.

Urheilulehti on viikkolehti, joka ilmestyy torstaisin. Ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1898 ja on maailman toiseksi vanhin yhä ilmestyvä urheilulehti. Jopa Urho Kekkonen kirjoitti aktiivisesti lehteen 1920- ja 1930 -luvulla.

Yleisurheilu

Urheilulehti on aina siellä missä tapahtuu, kesän yleisurheilukausi kokonaisuudessaan, parhaat suomalaiset ja kovimmat kansanväliset urheilutähdet yksissä kansissa. Seuratuimmat yksilölajit, uudet maailmanennätykset ja koko yleisurheilumaailman kohokohta, olympialaiset. Yhdy riemuun mitaleista ja pistesijoista, jaa yhteiset pettymykset epäonnistumisista ja lue ammattilaisten analyysit sekä voittojen että häviöiden taustoista.

Joukkuelajit

Suomi on jääkiekkomaa ja sitä Urheilulehti ei ole unohtanut. Seuraa SM-liigaa, NHL –pelejä ja maailmanmestaruusotteluita osaavien kirjoittajien analyyttisissa artikkeleissa. Lue viimeisimmät pelaaja- ja valmentajakiinnitykset, supertähtien kuulumiset ja loukkaantumisista toipumiset. Kansainvälisesti suurissa mittakaavoissa kilpailtava jalkapallo herättää yhtälailla intohimoja Suomessakin. Seuraa Valioliigaa, Mestareiden liigaa ja Veikkausliigaa, jos missasit pelin niin ei hätää, voit lukea kaiken oleellisen Urheilulehdestä ja tiedät seuraavien pelien asetelmat.

Moottoriurheilu

Urheilulehti pitää sinut ajan tasalla niin autourheilun kuin moottoripyöräilynkin lajeista. Lue parhaat palat ja tuoreimmat uutiset F1-kisoista, kuljettajakiinnityksistä ja sääntömuutoksista niin tiedät mitä radalla tapahtuu. Rallikansa lämpenee vauhdikkaille ralliuutisille kotimaa maastotaipaleilta ja haastavilta sorateiltä aina Monte Carlon ralliin. Ratamoottoripyöräilyn kaikki luokat saavat Urheilulehdessä ansaitsemansa huomion, vähän eksoottisemmat jäärata-ajotkin saavat oman osansa.

Sivun muokkaukset

22.9.2016: Lukijoiden määrä laskenut 111000 -> 96000 ja levikki 31453 -> 28895

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

2 arvostelua, kokemusta tai kommenttia

 • 29.3.2014 klo 23:35

  Hyvä lehti!

 • 28.6.2022 klo 21:06

  Perun Urheilulehden tilaukseni. Lasku tuli väärällä nimellä.

  Tilasin lehden Tapani Hankaniemi nimellä. Lasku tuli Aku-Matti Hankaniemen nimellä.

  Muutkin asiat menevät sekaisin. Näin uskon.

  Tilaus on peruttu. Tapani Hankaniemi , Torpantie 5, 68300 Kälviä

Kerro kokemuksista tai kommentoi