V8 MagazineV8 yhdistetään herkästi vain jenkkiautoihin, mutta lehti ei ole rajoittunu vain niihin.

V8 Magazinea kustantaa Fokus Media Finland Oy ja lehden julkaiseminen on aloitettu vuonna 1978. Levikkiä yhteensä 26449 ja lukijoita 135000. Lehteä julkaistaan 10 kertaa vuodessa. Päätoimittajana on Jarmo Markkanen.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa V8-Magazine, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin V8-Magazinen tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Esittely

Mitä mieleesi tulee ensimmäisenä kun sinulle sanotaan V8? Todella monelle se tarkoittaa paljon hevosvoimia, nopeita autoja, kiiltävää kromia ja tietenkin kauniita naisia. He ovat täysin oikeassa. Tätä kaikkea V8 todellakin on.

Vaan lehti on paljon muutakin. Nopeuden takana jyllään aina hienosti toimiva moottori ja näihin V8 paneutuukin oikein olan takaa. Koska lehti ei rajoita repertuaaria vain autoihin ja niiden lisä- ja tuunaustuotteisiin, lehti on todella laaja kattaus kaikkia mahdollisia moottorikäyttöisiä vempaimia.

Jokaista lukijakunnan jäsentä on hemmoteltu tavalla taikka toisella. Jokainen numero sisältää lukijoiden omia menopelejä laajasti.

Auton räpeltäminenhän on sielun lepoa parhaimmillaan ja sen vuoksi lehti onkin rakennettu. Antamaan sinulle ammattilaisten ohjeet käyttöön.

Kun elämäsi on suuria hevosvoimia pullollaan, V8 on sinua varten!

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi