ViherpihaKun kyse on sinun puutarhastasi, Viherpiha tahtoo olla mukana.

Viherpihaa kustantaa A-lehdet ja lehti on ilmestynyt vuodesta 1994 lähtien. Uutta lehteä julkaistaan kuukauden välein. Levikkiä on 70907 ja lukijoita 274000. Auli Honkanen on päätoimittaja.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Viherpiha, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Viherpihan tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Esittelyä

Pihalla leikitään, kokataan, juhlitaan ja jopa nukutaan. Lehti antaa sinulle kaikki parhaimmat ohjeet, joilla pihasi saadaan kukoistamaan. Asiantuntijat etsivät oikeat kasvit ja puutarhanhoitovälineet, tutkii ja huolehtii. Lehden lukijakunnan jäsenet jakavat sinulle tietoaan mielellään ja kokemuksiaan. Tämän lähemmäs mahtavaa pihaa et voi päästä.

Viherpiha poimii ideat julkkispihoista ja kuuluisimmista puutarhanäyttelyistä. Lehden neuvoilla, et välttämättä tarvitse suurta pihaa, myös parvekkeelle lehti löytää oikeat ratkaisut ja kasvit. Toki myös sisätiloihin soveltuvat vinkit saat ainoastaan Viherpiha lehdestä.

Lehden ohjeet tekevät pihastasi helppohoitoisen ja kauniin. Saat nauttia tuloksesta.

Viherpiha ei pelkää muutosta ja uutta, vaan se rohkaisee sinuakin siihen, lehti tekee taustatyön puolestasi. Sinulle jää aikaa nauttia kättesi töistä ja saat arvostusta kauniin pihasi ansiosta.

Viherpiha, kun kyse on sinun puutarhastasi.

Sivun muokkaukset

7.9.2016: Levikki muuttunut 70143 -> 70907 ja lukijamäärä 300000 -> 274000

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi