Voi HyvinVoi Hyvin on kokonaisvaltainen hyvinvointiin ja hyvään elämään keskittynyt lehti.

Lehti ilmestyy monipuolisena juttupakettina 10 kertaa vuodessa. Voi Hyvin on aloitettu julkaisemaan vuonna 1986 ja sen kustantaja on A-lehdet. Lehdellä on lukijoita noin 197000 ja levikkiä noin 44361. Päätoimittaja on Ulla Veirto.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Voi Hyvin, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Voi Hyvin tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Voi Hyvin tilaukseen »

Esittelyä

Tukea ja ohjeita kaikkiin elämän osa-alueisiin ravinnosta ja liikunnasta ihmissuhteisiin sekä kiireettömämmän elämäntavan rakentamiseen omilla ehdoilla.

Hyvä ja kiireetön elämä erilaisille ihmisille

Tämän päivän hektisen arjen keskellä hyvät neuvot ovat tarpeen. Ihminen väsyy jatkuvassa kiireessä ja stressissä. Toisille vaihtoehtona voi olla oravanpyörästä hyppääminen, toiset tarvitsevat vain hieman järjestystä, rentoutumista ja hiljaisuutta voidakseen paremmin. Lehti huomioi erilaiset lukijat, ne joiden on käytävä elämässään täysremonttiin ja ne, jotka haluavat sopivasti hitaampaa elämää löytääkseen tasapainon.

Uusia näkökulmia ja ajatuksia

Voi Hyvin esittelee erilaisia lähestymistapoja elämään, lukemalla saat uusia ajatuksia ja löydät omasta elämästäsi ne kohdat jotka jatkuvasti hiertävät viemällä voimia. Hyvinvointialan ammattilaiset ja gurut kertovat filosofioistaan, tarjolla on lempeitä ja luonnonmukaisia keinoja kauneuden ja terveydenhoitoon, hyvää liikuntaa treenisuorittamisen vaihtoehdoksi sekä kasvis- luomu- ja lähiruokajuttuja.

Tarinoita oikeista ihmisistä ja elämästä

Lehti on täynnä ihmisiä ja tarinoita heidän elämästään. Laita villasukat jalkaa ja nosta jalat sohvapöydälle, istu rauhassa alas ja nauti lukemisesta. Lehdessä on paljon lukemista moneksi kertaa, voit samaistua muiden tarinoihin, oppia lisää itsestäsi, selvitä vaikeuksista työpaikalla ja arjen jaksamisessa. Kehitä itseäsi lempeästi. Hoida ihmissuhteitasi samalla kun hoidat itseäsi. Voi Hyvin on kanssasi matkalla parempaan elämään.

Sivun muokkaukset

1.9.2016: Levikki kasvanut 38732 -> 44361 ja lukijamäärä 182000 -> 197000

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi