GTi MagazineGTi Magazine on autojen ja muiden moottorikäyttöisten ajoneuvojen tuunaukseen ja virittelyyn erikoistunut lehti.

GTi Magazinea kustantaa Fokus Media ja julkaiseminen on aloitettu vuonna 2001. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Lukijamäärä on ollut vuonna 2010 yhteensä 146000 ja levikki 20691 vuonna 2013. Lehden päätoimittajana toimii Jarmo Markkanen.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa GTi-Magazine, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin GTi-Magazinen tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä GTi Magazinen tilaukseen »

Esittelyä

GTi Magazine tarjoaa lukijoilleen ammattilaisten ohjeet tuunaukseen. Lehti tekee autojen tuunausta budjetoidusti, eli löydät lehdestä sinulle ja ajokillesi sopivat, rahapussillesikin ystävälliset ratkaisut.

Autoja on maailmassa monenlaisia, kokoisia ja ikäisiä, niin on myös tuunaajia ja tuunattavia. Lehti ei rajoita vinkkejä vain nelipyöräisiin vaan myös kaksipyöräiset ajokit saavat osansa lehden ohjeista.

Viimeisen päälle tuunattu ajokki kannattaa pitää kunnossa. GTi Magazine antaa kaiken kattavat ohjeistukset ajokeille. Ammattilaiset testaavat puhdistusaineet ja välineet sekä erilaisiin huolto- ja korjaustoiminpiteisiin tarvittavat työkalut ja muut oheistuotteet.

Lehti näyttää jokaisessa numerossa lukijoiden tuunattuja menopelejä, koeajaa ja antaa omat arviot toteutuksesta ja toimivuudesta.

Kun ajokkisi kaipaa piristystä, sitä löydät GTi-lehdestä.

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 3,50 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi