GloriaJoka kuukausi Gloria tuo ripauksen ylellisyyttä arkeen.

Gloriaa kustantaa Sanoma Magazines ja sitä on julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 1987. Ilmestyminen tapahtuu 12 kertaa vuodessa. Levikkiä on 33056 ja lukijoita 124000. Minna Juti toimii päätoimittajana.

Tilaus, tarjous ja tilaajalahja

Tilaa Gloria, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Glorian tarjous. Tilaaminen onnistuu myös lahjaksi.

Siirry tästä Glorian tilaukseen »

Esittelyä

Lehti kohottaa mielialaa ja hemmottelee hyvällä ololla. Gloria tarjoaa monipuolista laatulukemista kullanarvoisiin vapaahetkiin – jotta lukija voisi nauttia elämästä enemmän. Lehti sisältää ennennäkemätöntä ja kokematonta tietoa kulttuurista, muodista ja kauneudesta.

Henkilöjutut

Parhaimmat henkilöjutut voit lukea vain valovoimaisesta Gloriasta. Lehti tarjoilee matkaelämyksiä ja uusia kulttuureja sinulle sellaisella antaumuksella, ettei sinun tarvitse lähteä sohvalta minnekään päästäksesi esimerkiksi Venetsiaan. Voit lähes tuntea olevasi Argentiinan auringon alla. Niin tarkkaan ja huolella Gloria kuvailee matkansa sinulle.

Muotivinkit

Glorian muotivinkit ovat omaa luokkaansa, ne etsivät oikeat tuotteet kaikille vartalotyypeille. Myöskin kauneudenhoitoon liittyvät asiat ovat Glorialle tuttua kauraa. Gloria-lehti testaa uutuustuotteet puolestasi ja neuvoo sinulle mihin kannattaa rahansa sijoittaa ja mitä kannattaa ehdottomasti välttää, mikäli tahtoo löytää juuri oikean tuotteen esimerkiksi ihon hoitoa ajatellen.

Gloria on kirjoitettu ja kuvitettu todella taidokkaasti, sen seurassa todella viihtyy eikä sadepäivätkään enää haittaa. Gloriasta löydät myös parhaat tapahtumat ja kilpailut.

Sivun muokkaukset

26.10.2016: Levikki vähentynyt 41473 -> 33056 ja lukijamäärä 217000 -> 124000

Arvostele lehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksista tai kommentoi